Sarkozy afirmă că în Franţa sunt prea mulţi imigranţi

Nicolas Sarkozy. (BORIS HORVAT / AFP / GettyImages)
Epoch Times România
01.05.2012

Preşedintele Nicolas Sarkozy a făcut, marţi, o nouă încercare de a atrage votanţii extremei-drepte, susţinând că sunt prea mulţi imigranţi în Franţa.

"Sistemul nostru de integrare nu funcţionează. De ce? Pentru că înainte de a integrare imigranţii deja acceptaţi, vin deja alţii", a declarat Sarkozy pentru postul BFMTV.

Întrebat dacă sunt prea mulţi imigranţi, preşedintele a răspuns afirmativ, dar a precizat că nu susţine o politică de "zero imigraţie".

Sarkozy a obţinut 27% în primul tur al alegerilor prezidenţiale, în timp ce candidatul socialist Francois Hollande a obţinut 28,6%.

În turul al doilea, voturile extremei-drepte vor fi decisive.

Lidera Frontului Naţional, Marine Le Pen, care a venit pe locul al treilea în primul tur, cu 17,9%, a anunţat că nu sprijină pe niciul unul dintre cei doi candidaţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor