Sarabanda demisiilor din PNL continuă. Organizaţia din Săliştea de Sus, dizolvată. Conducerea partidului acuzată de trădare

Cristian Opris
Cristian Opris (2mnews.ro)

Cristian Opriş, cel mai tânăr candidat la primăria unui oraş din România la alegerile locale din 2020 şi fost preşedinte al PNL din oraşul Săliştea de Sus, a anunţat că împreună cu marea majoritate a membrilor din organizaţia PNL Săliştea de Sus a demisionat din PNL, dizolvând organizaţia, relatează 2mmnews.ro.

Opriş a demisionat şi din funcţia de consilier local al oraşului, funcţie pe care o ocupa în urma alegerilor locale din 2020.

Fostul preşedinte al PNL Săliştea de Sus a transmis că decizia a fost luată exclusiv din considerente morale şi i-a acuzat pe colegii săi din conducerea partidului de trădare a cetăţenilor români şi a membrilor PNL.

„Deciziile conducerii PNL de după 25 septembrie, precum şi acţiunile preşedintelui PNL Maramureş, atât înainte de 25 septembrie, prin radierea tuturor potenţialilor delegaţi la congres care nu ar fi votat cu Florin Cîţu, cât şi după, prin susţinerea şi votarea acestui guvern al trădării, în forurile de conducere ale partidului, au săvârşit grave acte de trădare a cetăţenilor români care ne-au acordat încredere, cât şi a tuturor membrilor PNL”, a mai precizat Opriş.

Opriş a mai susţinut că “prin aceste demisii, ne eliberăm de toate obligaţiile de a respecta deciziile inepte ale conducerii PNL şi ale preşedintelui PNL Maramureş şi ne cerem scuze în faţa tuturor cetăţenilor din judeţ şi din localitate, pe care i-am convins să-l voteze atât pe el la preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş, cât şi lista de candidaţi ai PNL la alegerile parlamentare”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne