S-a reactivat Dăncilă: Guvernul Orban trebuie demis de urgenţă. A anulat progresele din vremea PSD

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

După o perioadă de „silenzio stampa”, fostul premier PSD Viorica Dăncilă se face din nou auzită pe Facebook, cu o postare în care susţine că „guvernul Ludovic Orban trebuie demis de urgenţă”.

Potrivit Vioricăi Dăncilă, „votarea moţiunii PSD e soluţia corectă pentru a scăpa de eşecul liberal de la Palatul Victoria, de trupa de incompetenţi care a ruinat economia ţării”.

Fostul preşedinte PSD acuză că „-12%: aceasta este scăderea economică din al doilea trimestru al acestui an şi cifra care-i îngroapă politic pe actualii guvernanţi”.

„Cum pot pretinde aceşti oameni să mai guverneze când au prăbuşit economia, au scos 1 milion de români de pe piaţa muncii şi au scăzut puterea de cumpărare a cetăţenilor cu 7%? În afară de atacurile la persoană împotriva mea şi de plângerea penală de înaltă trădare pentru parteneriatul strategic pe care l-am propus cu Israelul, mai rămân deci în urma PNL doar rezultatele catastrofale la guvernare”, scrie Dăncilă în mesajul său.

În încercarea sa de a zugrăvi într-o lumină proastă cele 9 luni de guvernare liberală, fosta şefă PSD prezintă date privind creşterea economică de-a lungul a trei ani de guvernare social-democrată. Doar că cifrele oferite de aceasta nu fac decât să zugrăvească o scădere vertiginoasă a procentului de creştere economică în timpul guvernelor PSD: „creştere economică de 7% (în 2017), 4,7% (în 2018) şi 4,1% (în 2019)”.

În finalul postării sale, Dăncilă acuză că „toate progresele din vremea PSD au fost anulate în doar 9 luni de guvernare orbanistă”.

„De aceea e urgent ca ţara să scape de guvernarea liberală care a distrus România!”, susţine fostul premier PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne