România şi Finlanda fără gol marcat în preliminariile Cupei Mondiale de futsal din 2024

Cele două reprezentative s-au anulat reciproc, miercuri seara, în Sala Rapid din Bucureşti, într-un meci din Grupa a 8-a a preliminariilor turneului mondial de anul viitor.
Echipa naţională de futsal a României.
Echipa naţională de futsal a României. (Futsal România/facebook)

Naţionala de futsal a României a terminat la egalitate cu echipa similară a Finlandei, scor 0-0, miercuri seara, în Sala Rapid din Bucureşti, într-un meci din Grupa a 8-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2024.

Graţie acestui rezultat, tricolorii şi-au asigurat calificarea în turul de elită al preliminariilor.

România, care a câştigat primele două partide, 5-1 cu Danemarca (acasă) şi 2-1 cu Finlanda (deplasare), este în prezent liderul grupei, cu 7 puncte, urmată de Finlanda, 4 puncte, şi Danemarca, 0 puncte.

Băieţii pregătiţi de selecţionerul Endre Kacso urmează să întâlnească Danemarca pe 5 martie.

Prima clasată din grupă se califică în turul de elită. Doar şapte echipe din Europa se vor califica la CM 2024, turneu final la care se vor alinia 24 de formaţii.

Au evoluat - Petrişor Toniţă - Felipe Oliveira (căpitan), André Luis Sasse, Paulo Fereira, Andrei Crăciun. Rezerve au fost Theodor Lungu, Andrei Dinicuţă - Andor Balint, Richard Iszlai, Sergiu Gavrilă, Valentin Ilaş, Darius Nastai, Szabolcs Manya, Istvan Hadnagy.