România, plai de dor. Refugiaţi afgani izbucnesc în plâns când află că au ajuns în ţara noastră

Refugiaţi copii stau pe o cale ferată la un punct de frontieră dintre Grecia si Macedonia, lângă satul elen Idomeni, 29 august 2015.
Refugiaţi copii stau pe o cale ferată la un punct de frontieră dintre Grecia si Macedonia, lângă satul elen Idomeni, 29 august 2015. (Captură Foto)

Marţi seara, la scurt timp după ce autorităţile din Ungaria au anunţat închiderea frontierelor în calea refugiaţilor, poliţiştii români de frontieră au prins doi refugiaţi afagani. Refugiaţii au început să plângă când au aflat că au ajuns, din greşeală, în România, relatează opiniatimiesoarei.ro.

Potrivit sursei citate, refugiaţii, doi fraţi, au trecut ilegal graniţa, venind dinspre Serbia, fiind prinşi de poliţiştii de frontieră din zona Beba Veche, locul din România unde se întâlnesc trei graniţe: a României, a Serbiei şi a Ungariei.

Poliţiştii de frontieră timişeni i-au prins la câţiva metri de graniţa cu Serbia şi au avut o surpriză de proporţii în momentul în care s-au apucat să-i ia la întrebări: când afganii şi-au dat seama că au ajuns în România, au început să plângă şi le-au explicat poliţiştilor de frontieră că ei nu aveau de gând să ajungă în ţara noastră, că s-au rătăcit şi credeau că sunt în Ungaria. Printre hohote de plâns, au cerut să fie returnaţi în Serbia, relatează opiniatimisoarei.ro.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook