România Liberă: Fiul unui om de afaceri a ajuns secretar de stat după ce Rovana Plumb s-a împrumutat de la tatăl său

Fiul unui om de afaceri din Târgovişte a ajuns secretar de stat în subordinea ministrului delegat pentru Fonduri Europene, după ce fostul ministru Rovana Plumb a luat împrumut de la afacerist 63.000 lei.
Rovana Plumb
Rovana Plumb (Florin Chirila/Epoch Times)

În 2016, Rovana Plumb a luat 63.000 de lei cu împrumut de la omul de afaceri Ion Neculăescu. În ianuarie 2017, Rovana a devenit ministru delegat pentru fondurile europene. Tot atunci, fiul lui Neculăescu a devenit secretar de stat în subordinea doamnei Plumb, dezvăluie România Liberă.

Suma de 63.000 de lei i-a fost necesară pesedistei Plumb pentru a fi împrumutată mai departe de către aceasta Partidului Social-Democrat. Generosul care i-a dat banii a fost Ion Neculăescu, un om de afaceri din Târgovişte.

Fiul acestuia, Laurenţiu-Adrian Neculăescu, a fost secretar de stat vreo trei luni în subordinea Rovanei Plumb, la Ministerul Dezvoltării. Acum, Neculăescu junior este secretar de stat la Ministerul Mediului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne