Robin van Persie se retrage din viaţa sportivă

"Probabil că mă voi retrage la finalul acestui sezon. Voi avea 36 de ani şi 18 ani de fotbal la nivel profesionist. De la vârstă de 5 ani, am fost implicat numai în fotbal", a declarat Robin van Persie, potrivit publicaţiei germane AD.
Fotbalistul olandez Robin van Persie.
Fotbalistul olandez Robin van Persie. (GLYN KIRK/AFP/Getty Images)
Marius Drăgoi
26.10.2018

Robin van Persie a luat decizia de a se retrage din viaţa sportivă la finalul acestui sezon, declaraţia fiind făcută cu ocazia unui interviu acordat publicaţiei germane AD.

Atacantul în vârstă de 36 ani, care în prezent evoluează la Feyenoord - echipa de club la care în 2001 a debutat ca jucător în prima ligă olandeză (Eredivisie), este de părere că 18 ani de carieră în fotbalul profesionist este de ajuns.

"Probabil că mă voi retrage la finalul acestui sezon. Voi avea 36 de ani şi 18 ani de fotbal la nivel profesionist. De la vârstă de 5 ani, am fost implicat numai în fotbal" a mărturisit fostul jucător, care de-a lungul carierei sale a jucat la formaţii de top din Europa - Arsenal, Manchester United şi Fenerbahce.

Vedeta naţionalei Olandei pentru care a înscris 50 de goluri, are în palmares Cupa UEFA cucerită în 2002 cu Feyenoord, respectiv Premier League, cu Manchester United în 2013.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor