Rise Project "călcat" de ANAF chiar înainte de publicarea unui nou material exploziv

Abia ce au mediatizat publicarea unui nou articol despre "serviciul secret" al formaţiunii conduse de Dragnea, că jurnaliştii de la Rise Project s-au şi trezit "vizitaţi" de ANAF.
ANAF în control la Rise Project
ANAF în control la Rise Project (Rise Project)

UPDATE: Liviu Dragnea se declară "indignat" de vizita ANAF la Rise Project şi susţine că nu are nicio legătură cu cele întâmplate şi se încearcă compromiterea sa.

1. Nu am nici o implicare în prezenţa unor inspectori ANAF în redacţia Rise Project.

2. Sunt indignat de ceea ce se întâmplă.

3. Am sentimentul că se încearcă compromiterea mea.

4. Faptul că o instituţie de presă scrie despre un om politic nu trebuie să aibă nici o legătură cu implicarea instituţiilor statului în viaţa acelei instituţii de presă.

5. Acest tip de comportament a existat în timpul unui regim prezidenţial de tristă amintire, când instituţii de presă ostile acestuia erau ţinta instituţiilor de forţă.

6. Cer ca ministrul de Finanţe şi şeful ANAF să dea explicaţii imediat privind prezenţa inspectorilor ANAF în redacţia Rise Project.

7. Vreau ca aceste explicaţii să fie publice", transmite Dragnea prin intermediul unui comunicat de presă.

* * *

Jurnaliştii de la Rise Project anunţă un control inopinat din partea inspecţiei Antifraudă de la ANAF chiar în ziua în care urmau să publice un nou material despre Dragnea şi PSD. Publicarea materialului, intitulat sugestiv "Partidul nevăzut îşi face serviciu secret" fusese intens mediatizat pe Facebook.

"Tocmai am fost vizitaţi la redacţie de inspecţia Antifraudă de la ANAF, control inopinat.

Florin Tunaru, vicepreşedinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman şi asociat în Fundaţia pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea.

Publicăm curând articolul "Serviciul lor secret".
#badtiming", scriu jurnaliştii de la Rise.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne