Rareş Hopincă, dezlănţuit la adresa Alianţei Dreapta Unită: Să vă fie ruşine, ticăloşilor!

Rareş Hopincă (Facebook)
Andrei Popescu
18.06.2024

Rareş Hopincă, candidatul PSD-PNL la primăria Sectorului 2, a lansat, luni seara, un atac la adresa contracandidatului său Radu Mihaiu şi la adresa Alianţei Dreapta Unită, care au acuzat fraudarea alegerilor din 9 iunie şi a cerut renumărarea voturilor în aproximativ 30 de secţii din acest sector.

Mai exact, în postarea sa pe Facebook, Hopincă i-a numit “ticăloşi” pe cei care au cerut renumărarea voturilor, acuzându-i că “mint şi manipulează, pentru că nu pot accepta înfrângerea”.

De asemenea, el a susţinut că, în urma renumărării voturilor în secţia 195 el a obţinut 100 de voturi în plus, în timp ce Mihaiu doar trei.

“Renumărăm secţia 195. Cea pentru care USR a construit întreg argumentul pestilenţial cu privire la fraudarea alegerilor. Iniţial am avut 133 de voturi. După renumărare, s-a constatat că, de fapt, am 233. Un mizilic de 100 de voturi în plus. Ce-i drept, şi domnul Mihaiu are mai multe. Cu 3 (trei) voturi.

După ce au hărţuit oamenii din secţii şi oamenii din birourile electorale, zile întregi, până când unii au fost luaţi cu salvarea, la propriu, se demonstrează că mint şi manipulează, pentru că nu pot accepta înfrângerea. Practic, la fiecare secţie renumărată câştig voturi. Să vă fie ruşine, ticăloşilor! LE. 101 voturi în plus. S-a mai găsit un vot şi în sacul pentru Consiliul Local”, a scris Hopincă.

Reamintim că, săptămâna trecută, Radu Mihaiu a anunţat, în noaptea de miercuri spre joi, că în urma renumărării efectuate în două secţii a recuperat aproape 300 de voturi.

“Secţia 352 a fost numărată. Incidentul documentat. Încheiem o zi lungă şi grea, dar a meritat. 294 voturi de la voi au fost scoase la lumină. 294 voturi în plus din doar 2 secţii renumărate azi. Însă nu am terminat”, a precizat primarul pe pagina sa de Facebook.

Anterior, într-un mesaj postat tot pe Facebook, primarul Sectorului 2 a susţinut că au fost “găsite” alte câteva voturi la Secţia 203.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor