Rareş Bogdan, replică pentru Adrian Năstase: Revine cu tupeu şi se transformă în lup moralist

Rares Bogdan
Rares Bogdan (Epoch Times România)

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan i-a dat, sâmbătă, o replică dură lui Adrian Năstase, după ce acesta din urmă l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis acuzându-l că „a supt serios de la PSD”. În acest context, Rareş Bogdan îl numeşte pe fostul premier „lup moralist” şi afirmă că acesta nu are autoritate morală.

„Dl./ Tov. Prof A Năstase care a făcut şi un curs post-doctoral la universitatea Rahova revine cu tupeu şi se transformă în lup moralist. De fapt dânsul are şi şcoala nomenclaturii comuniste din familia care pentru marii români folosea termenul de “bandiţi” când se vorbea despre Brătianu, Maniu, Mihalache etc. În specialitatea dânsului de drept internaţional cred că se pricepe şi nu îl contrazic, dar mai mult… NU are nicio autoritate morală. Punct! Poate ne răspunde ce s-a ales de marea lui “realizare” autostrada Transilvania sau de ce familia dânsului caută să fie mereu protejată în instituţii ale statului bine plătite şi nu se angajează la o multinaţională sau poate o să ne răspundă de ce au luat românii calea pribegiei în timpul guvernării iresponsabile psd-Năstase şi de unde averea imensă încă nejustificată a domniei sale? Apropos de avere: dle/tov. profesor Năstase, dacă tot vă preocupaţi de alţii, să nu uitaţi să vă faceţi timp şi să mai daţi câte o pomană pentru sufletul Mătuşei Tamara!!!”, a scris europarlamentarul PNL Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că fostul premier Adrian Năstase a susţinut pe pe blogul său că în perioada în care era primar, Iohannis a "supt" serios de la PSD-ul pe care acum îl demonizează. A. Năstase aminteşte că formaţiunea pe care a condus-o a semnat un protocol cu Forumul Democrat al Germanilor, la dorinţa expresă a lui Iohannis, pe atunci "primar care, în Consiliul municipal Sibiu, nu avea majoritatea şi dorea ca majoritatea formată din consilierii PSD să-i susţină anumite proiecte !! Lucru care s-a şi întâmplat!".

"S-au realizat, în parteneriat, proiecte importante care au pus în mod hotărâtor bazele dezvoltării remarcabile a Sibiului în perioada următoare! (...) Iohannis a fost însă profitorul acestor realizări, obţinute cu sprijinul financiar, masiv, al PSD. Şi este cel care acum consideră că PSD a fost 'catastrofal' pentru România!", scrie Năstase.