Răniţii în accidentul de la Clinceni aduşi la Spitalul Universitar sunt în stare bună

Epoch Times România
23.06.2012

Starea celor doi răniţi în accidentul aviatic produs, sâmbătă, la Clinceni, care au fost aduşi la Spitalul Universitar este bună, a declarat dr. Leonard Grecescu, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti amintite.

Cei doi răniţi, în vârstă de 34 şi 17 ani, au traumatisme craniene şi toracice.

Ceilalţi doi răniţi au fost luaţi de un elicopter SMURD şi aduşi la Spitalul Floreasca, unul cu politraumatism cranio-cerebral şi toraco-abdominal, iar celălalt cu poli-contuzii, a declarat dr. Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Un avion de mici dimensiuni Cessna 206, înmatriculat în Germania, s-a prăbuşit, sâmbătă dimineaţa, pe un câmp din zona Cornetu-Clinceni, din apropierea Bucureştiului, în timp ce zbura la mică înălţime, în urma accidentului înregistrându-se patru răniţi.

Din primele constatări, avionul s-a prăbuşit din cauza faptului că pilotul a ratat decolarea şi a fost obligat să aterizeze forţat.

O comisie va investiga cauzele accidentului aerian de la Cornetu, a precizat Nicolae Stoica, director al Centrului pentru Investigaţii în Aviaţia Civilă din subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor