Raluca Turcan: Continuăm efortul pentru a obţine acest guvern de dreapta

Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Liberalii nu renunţă la ideea unui guvern de dreapta. "Este un efort, un proces de negociere şi avem această datorie să încercăm", a declarat sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

"Continuăm efortul pentru a obţine acest guvern de dreapta. Este un efort, un proces de negociere şi avem această datorie să încercăm. Chiar dacă pare foarte greu, chiar dacă există foarte multe intoxicări în spaţiul public. Am văzut intoxicări plecând de la propunerea pentru şefia Partidului Naţional Liberal către Călin Popescu Tăriceanu, până la o aşa-zisă disperare clamată de domnul Dragnea. Nimic din aceste lucruri nu este adevărat", a declarat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Şefa interimară a PNL susţine că au existat discuţii informale cu toate partidele în vederea constituirii unei mari coaliţii de dreapta.

"PNL se poate relansa. A luat nişte decizii uitându-se spre rezultatele şi performanţele electorale pe care le-am obţinut. (...) Am această datorie să ofer şi PNL-ului la nivel naţional, un astfel de proiect de dezvoltare politică, pentru o Românie sănătoasă din punct de vedere economic şi cu bunăstare pentru cetăţeni", a adăugat Raluca Turcan.