Raluca Prună: Să fim pregătiţi de război. Prima pe listă: justiţia

Raluca Alexandra Pruna
Raluca Alexandra Pruna (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Fostul ministru al Justiţiei, Raluca Prună, avertizează că ultimul dosar al lui Liviu Dragnea va avea drept consecinţă un război, prima pe listă fiind Justiţia. Totodată, cum parlamentarii puterii se "zbat" să tranşeze problema pragului pentru abuz în serviciu, Prună remarcă, ironic, că 21 de milioane de euro (prejudiciul din dosarul liderul PSD) ar fi un prag rezonabil.

"Habemus liminam?! La abuzul în serviciu. Cum vi se pare 21 milioane euro? De mâine ni se va spune că e un prag rezonabil. La cât s-a furat în România, chiar nu e o sumă mare...

Dincolo de gluma amară, să fim pregătiţi de război. De mâine nu mai sunt reguli deloc. Prima pe listă: justiţia. Nimic nou, e victima preferată a acestei guvernări. Data execuţiei: 27 noiembrie. Şi ca să citez cunoscători, nu vor fi prizonieri. Numai victime", scrie, pe Facebook, Raluca Prună.

Reamintim că liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost pus luni sub urmărire penală de procurorii anticorupţie într-un nou dosar, al treilea la număr până acum, pentru presupuse infracţiuni comise pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Constituirea unui grup infracţional organizat, două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul şi două infracţiuni de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene - acestea sunt capetele de acuzare puse pe masă

Mai amintim că, potrivit DNA, grupul infracţional constituit de Dragnea, format din funcţionari ai instituţiilor din administraţia publică şi oameni de afaceri, "acţionează şi în prezent".