Rafila, la început de an: „Primele luni ale noului an se anunţă dificile”

Alexandru Rafila, deputat PSD;
Alexandru Rafila, deputat PSD; (Epoch Times România)

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis la începutul noului an un mesaj în care susţine că „primele luni ale noului an se anunţă dificile” şi precizează că lucrează împreună cu colegii săi pentru ca această perioadă să fie depăşită cât mai repede.

Totodată, ministrul a făcut apel la solidaritate şi responsabilitate.

"Primele luni ale lui noului an se anunţă dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăşi avem nevoie de solidaritate, responsabilitate şi empatie unii faţă de ceilalţi.

Lucrez împreună cu colegii mei ca să depăşim această perioadă cât mai repede şi, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viaţa mai bună!

Dorinţa mea cea mai puternică este să găsim calea pentru o viaţă fără constrângeri, pentru a putea călători şi participa la evenimente culturale şi sportive în siguranţă. Ne străduim să menţinem şcolile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generaţii sănătoase şi instruite.

Le mulţumesc colegilor mei din sistemul medical pentru efortul formidabil făcut în cei doi ani de pandemie! Contez în continuare pe profesionalismul, generozitatea şi altruismul vostru. Numai împreună putem reuşi!" a scris, pe Facebook, Rafila.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne