PSD nu se lasă. Strânge semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand

Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

După ce au încercat fără succes toate căile posibile şi imposibile de a contesta alegerea USR-istei Clotilde Armand în funcţia de primar al sectorului 1, acum PSD strânge semnături pentru demiterea primăriţei.

Vicepreşedintele PSD al Sectorului 1, Alexandru Petrescu, a anunţat, sâmbătă, că a fost din casă în casă în unele zone din sector şi că cetăţenii au semnat bucuroşi pentru demiterea lui Armand.

"La peste 35° C, românii din #sectorul1 “s-au răcorit” astăzi semnând pentru demiterea primarului USR-ist Clotilde Armand.

Am fost, din nou, alături de echipele de voluntari, într-o campanie door-to-door, în zona de case de pe Şos. Chitilei şi la blocurile din Bd. 1 Mai. Am vorbit cu foarte mulţi locuitori revoltaţi de halul în care a ajuns să arate #capitalacapitalei.

De ce semnează oamenii?

Uitaţi-vă pe imaginile surprinse pe Str. Bacului, Str. Liniştei şi multe altele, în această dimineaţă în #sectorul1!

Străzile laterale şi trotuarele sunt pline de grămezi de gunoaie, trunchiuri de copac şi crengi. Oamenii sunt profund nemulţumiţi de debandada administrativă. Sectorul este neadministrat, spaţiul urban este căzut în degradare.", scrie, pe Facebook, Alexandru Petrescu, vicepreşedinte al PSD Sector 1.

Campania de strângere de semnături are loc în condiţiile în care pe fundalul războiului primăriţei cu Romprest, companie pe care o acuză că percepe tarife exagerat de mari, problema gunoiului neridicat a inflamat spiritele în sector. Recent, Armand a anunţat că a apelat la serviciile altei companii de salubritate şi că situaţia gunoiului se va rezolva.