PSD Constanţa, după condamnarea lui Dragnea: Un moment negru în istoria României! Milioane de oameni au fost sfidaţi

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Organizaţia PSD Constanţa a avut o reacţie dură după ce preşedintele partidului, Liviu Dragnea, a fost condamnat, în primă instanţă, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive.

"Ziua de joi 21 iunie a.c. va rămâne în istoria României moderne ca un moment negru, în care o sentinţă juridică nedreaptă şi aberantă, nefundamentată pe dovezi şi fapte a interferat nepermis cu viaţa politică a ţării. Într-o vânătoare neobosită împotriva formaţiunii politice care a câştigat categoric alegerile electorale, PSD, dar şi împotriva liderului său, preşedintele Liviu Dragnea, pârghii oculte au funcţionat din nou în defavoarea democraţiei şi justiţiei corecte, realizate doar pe bază de dovezi irefutabile şi nu pe denunţuri obţinute cu forţa.

Milioane de oameni care cred în construcţia politică de succes a PSD şi care i-au acordat încrederea, în Parlament şi pentru Guvernul României au fost sfidaţi şi desconsideraţi de o decizie strâmbă, influenţată de protocoalele ilegale şi de presiunile străzii sprijinite de interese străine de interesele legitime ale României. Organizaţia Judeţeană a PSD Constanţa este mai solidară ca oricând cu preşedintele Liviu Dragnea şi conducerea legitimă a partidului, în încercarea de destabilizare îndreptată împotriva unei ţări aflate pe drumul său, de succes economic în cadrul Europei unite şi construirii unui viitor mai bun pentru cetăţenii României.

Adevărul şi Justiţia vor triumfa în cele din urmă, iar dreptatea va fi fi restabilită."