Proiectul lui Tomac de reducere a numărului de parlamentari, raport negativ de la Comisia Juridică

Senatorii Comisiei Juridice au dat raport de respingere pentru proiectul de lege iniţiat de către deputatul Eugen Tomac privind reducerea numărului de parlamentari.
Eugen Tomac
Eugen Tomac (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Proiectul de lege privind reducerea numărului de parlamentari la maximum 300, iniţiat de deputatul Eugen Tomac şi susţinut de deputaţii PMP, a fost respins de Comisia Juridică din Senat.

"Votul PSD şi PNL nu este deloc surprinzător, dar, în mod cert, condamnabil. Este o atitudine sfidătoare şi dispreţuitoare faţă de toţi cei aproape 8 milioane de români care pe data de 22 noiembrie 2009 au ieşit la vot şi au optat pentru un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari.

Cele două formaţiuni demonstrează astfel, o dată în plus, că reprezintă tot ce este mai rău în România şi nu au nimic în comun cu interesele cetăţenilor. România are nevoie de un Parlament reformat şi eficient, capabil să elaboreze legi care ar genera prosperitate şi ar ridica nivelul încrederii şi al respectului românilor în instituţiile statului", a declarat Eugen Tomac.

Preşedintele executiv al PMP a subliniat că proiectul său de lege nu face altceva decât să pună în aplicare rezultatul Referendumului din 2009.

"Bineînţeles că voi merge în Senat atunci când proiectul de lege va fi dezbătut, pentru a le explica liberalilor şi social-democraţilor că nu pot ignora voinţa românilor", a adăugat Tomac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne