Scandal în PMP. Aspirantă la o primărie de sector susţine că i s-a cerut mită pentru a candida

Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

UPDATE. Referitor la declaraţiile si acţiunile doamnei Carmen Dincă, PMP face precizarea: "Dna Carmen Dincă n-a fost si nu este membru al Partidului Mişcarea Populară".

* * *

Carmen Dincă, până recent candidată a PMP la Primăria Sectorului 6, s-a prezentat vineri la sediul central al DNA pentru un denunţ îndreptat împotriva unui coleg de partid.

Conform stiripesurse.ro, Carmen Dincă susţine că preşedintele PMP Sector 6, Ştefan Enache, i-a cerut 15 mii de euro pentru a candida.

Amintim că potrivit sursei citate, Dincă, anterior denunţului la DNA, i-a scris lui Traian Băsescu despre neregulile din filiala de sector, plângându-se că Ştefan Enache a transformat Organizaţia într-un SRL.

"- Există informaţii potrivit cărora preşedintele a adunat bani de la diverşi oameni de afaceri pentru campania electorală (Ştefan Enache a fost promovat 1 an ca fiind candidatul MP la Primăria S6).

- Preşedintele a cerut candidatului suma de 15 mii de euro pentru campanie.

- Preşedintele sabotează candidatul spunând tuturor în jur că "nu e sigur", lucru care creează confuzie atât în rândul membrilor, cât şi a potenţialului electorat.

În concluzie, e greu să construieşti cu persoane care au alte interese, oricâte atuuri ai avea. Deşi oamenii din organizaţie au cele mai bune intenţii, ei se lovesc de blocajul impus prin non-acţiune de către conducere. Mulţi vor să plece. Vă rog să luaţi la cunoştină şi să dispuneţi în consecinţă!", scrie Carmen Dincă în denunţul său.

În replică, Ştefan Enache a anunţat că acuzaţia potrivit căreia i-ar fi cerut candidatei suma de 15.000 de euro este mincinoasă şi îşi rezervă dreptul de a depune o plângere penală.