Probleme în “paradis”? Barack Obama nu şi-a purtat verigheta în acest weekend

Barack Obama fără verighetă, 2 august 2015
Barack Obama fără verighetă, 2 august 2015 (YURI GRIPAS/AFP/Getty Images)

Verigheta preşedintelui Barack Obama a lipsit de pe mâna sa stângă duminică, conform unui raport al White House, susţine Washington Free Beacon.

Obama, care s-a aflat duminică la Camp David în Maryland, s-a întors la Casa Albă şi a fost fotografiat de Associated Press fără verighetă. Anterior, în aceeaşi zi, el jucase golf pentru a-şi sărbători ziua de naştere, care are loc astăzi.

Totuşi, verigheta lui Obama, a lipsit de pe degetul său cu mult timp înainte să ajungă pe terenul de golf. El a fost fotografiat vineri semnând mai multe documente şi, de asemenea, nu purta verigheta.

Nu este pentru prima dată în acest an când Obama a decis să renunţe la verigheta sa. În martie 2014, el a petrecut aproape o săptămână întreagă fără inel pe mâna stângă.

Între timp, prima doamnă Michelle Obama a petrecut o mare parte din vară departe de Casa Albă. Ea şi-a luat fetele într-o călătorie în Europa în luna iunie, şi săptămâna trecută şi-a petrecut-o în Palm Springs.

Michelle Obama s-a aflat în California pentru a participa la Olimpiada Specială, dar a făcut o scurtă ieşire în Coachella Valley şi aparent a rămas la Rancho Mirage, unde ea şi soţul ei au mai petrecut timpul împreună în trecut.

De asemenea, când preşedintele Obama a călătorit în Palm Springs la începutul verii, nu a fost însoţit de Michelle şi restul familiei.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe