Premierul l-a numit pe generalul Cătălin-Ştefăniţă Zisu la conducerea Administraţiei Rezervelor de Stat

Victor Ponta
Victor Ponta (Mihuţ Savu / Epoch Times)
Ana Petrescu
24.08.2012

Generalul Cătălin-Ştefăniţă Zisu a fost numit, vineri, printr-o decizie luată de premierul Victor Ponta, în funcţia de preşedinte al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, cu rang de secretar de stat, relevă B1 TV.

Adrian Gurău, care din decembrie 2009 era la şefia Administraţiei Rezervelor de Stat, a fost eliberat din funcţie de către primul ministru Ponta.

La 37 de ani, colonelul Cătălin Stefăniţă Zisu era avansat la gradul de general cu o stea, fiind cel mai tânăr general din Armata Română, apoi pe 21 martie 2007 este înaintat la gradul de general cu două stele.

În iunie 2012 general-locotenentul Cătălin-Ştefăniţă Zisu a fost schimbat din funcţia de comandant al Comandamentului Logistic Întrunit, în cea de consilier coordonator domeniu în grupul consilierilor ministrului Apărării Naţionale.

În noiembrie 2011, printr-un decret al preşedintelului Traian Băsescu, Cătălin-Ştefăniţă Zisu a fost înaintat în gradul de general-locotenent cu trei stele în noiembrie 2011.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor