Predoiu încrezător în şansa sa de a deveni prezidenţiabilul PDL-PNL

Cătălin Predoiu (Epoch Times România)
Loredana Diacu
28.07.2014

Democrat-liberalul Cătălin Predoiu s-a arătat duminică încrezător în şansa sa de a fi desemnat candidatul alianţei PDL-PNL la prezidenţiale. Întrebat de Mediafax ce va face dacă pe 5 august nu va obţine nominalizarea Alianţei pentru candidatura la prezidenţiale, Predoiu s-a declarat convins că va sta "foarte bine" în sondaje până la sfârşitul lunii august.

"Cred că Alianţa Creştin Liberală nu îşi poate permite riscul de a nu câştiga prezidenţialele, şi sunt convins că până la sfârşitul lui august sondajele vor arăta foarte bine pentru mine", a declarat Predoiu, care, în ultimele sondaje, figura cu sub 10% intenţie la vot.

De altfel, sâmbătă, la Convenţia naţională a PDL, în cadrul căreia a fost aprobată fuziunea cu PNL, Predoiu le-a promis colegilor că vor face "Crăciunul împreună la Cotroceni".

Alianţa Creştin Liberală, respectiv alianţa PDL- PNL, în PDL fiind înglobată şi Forţa Civică a lui Mihai-Răzvan Ungureanu, a demarat cercetările sociologice pentru desemnarea candidatului comun la preşedinţie, numele celui ales urmând să fie anunţat pe 5 august. Prezidenţiabilul PNL este Klaus Iohannis, iar cel al PDL, Cătălin Predoiu.

Monica Macovei, despre care numeroase voci afirmau că este unica şansă a dreptei unite de a-l învinge în alegeri pe Ponta, nu a fost inclusă în cercetările sociologice, preşedintele PDL, Vasile Blaga, respingând ferm candidatura ei.

Monicăi Macovei nu i s-a permis nici măcar să ia cuvântul la Convenţia PDL.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor