Ponta: Sunt convins că Oprescu va pune în practică toate proiectele pe care le are pentru Bucureşti

Premierul Victor Ponta.
Premierul Victor Ponta. (www.gov.ro)
Bogdan Florescu
20.06.2012

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că are încredere în primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi este convins că acesta, şi cu sprijin de la Guvern, va pune în practică toate proiectele pe care le are pentru Bucureşti.

"Am foarte mare încredere în domnul Oprescu, nu de acuma, am avut şi în 2008 când venea după doi primari mincinoşi, hoţi şi distructivi şi când s-a bătut singur cu sistemul pe care îl reprezentau acei oameni. A învins atunci, a mai învins încă o dată în 2012, şi acum cu tot sprijinul din partea Consiliului General, al primarilor de sector, care îi vor fi de asemenea alături în totalitate, şi a Guvernului, sunt convins că va pune în practică toate proiectele pe care le are pentru Bucureşti", a subliniat Ponta, la ceremonia de învestire în funcţie a primarului general.

El l-a asigurat încă o dată pe Sorin Oprescu de tot sprijinul său şi a spus că CGMB nu îl va bloca în activitatea sa.

"Sunt convins că acestea, strânse la un loc, reprezintă o oportunitate şi a şansă extraordinară pentru Capitala ţării", a spus Ponta.

El a mai precizat că a ţinut foarte mult să fie prezent în aceste momente alături de primarul general şi de noul CGMB pentru a-i felicita şi a le ura succes în noul mandat.

În opinia acestuia, alegerea lui Oprescu la Capitală în 2008 a reprezentat o speranţă, iar acum această speranţă s-a menţinut şi s-a concretizat prin realegerea sa, dar într-o situaţie complet nouă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor