Ponta, despre Cezar Preda: E o greşeală să-l băgăm în seamă

Cererea prim-vicepreşedintelui PDL Cezar Preda ca Parlamentul să adopte o declaraţie referitoare la scandalul steagurilor secuieşti a fost criticată dur de premierul Victor Ponta.
Conferinţă de presă la Palatul Victoria. În imagine Victor Ponta (Epoch Times România)
Cristina Boiangiu
18.02.2013

Cererea prim-vicepreşedintelui PDL Cezar Preda ca Parlamentul să adopte o declaraţie referitoare la scandalul steagurilor secuieşti a fost criticată dur de premierul Victor Ponta.

"Nu PDL, nu cred. Cred că e Cezar Preda, dar pe Cezar Preda chiar nu trebuie să-l ascultaţi. Nu ascultaţi toţi proştii, totuşi, că nu se poate. Mi-am mai spus părerea despre domnul Cezar Preda, nu mi-am schimbat-o. Vă rog să nu o luaţi ca pe o jignire, dar spune numai prostii. Cred că e o mare greşeală sa îl băgăm în seamă", a declarat premierul, după ce a fost întrebat de jurnalişti cum comentează solicitarea PDL.

PDL va cere Parlamentului să dea o declaraţie care să exprime poziţia oficială faţă de arborarea în Parlamentul Ungariei a steagului secuiesc.

"Vom cere Parlamentului României să elaboreze o declaraţie, prin care să aibă o poziţie oficială în opoziţie cu poziţia Parlamentului ungar. Noi mâine (luni - n.r.), la Biroul Permanent Naţional, vom face un draft de propunere, pe care îl vom înainta Parlamentului şi, în consens, toate partidele politice, va trebui să ieşim cu o declaraţie de presă, o declaraţie comună, adresată Parlamentului ungar", a declarat duminică Cezar Preda.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor