Poliţistul care a mers drogat la prostituate, îmbrăcat în uniformă, o comite din nou

(Facebook / PolitiaCapitalei.RO)

UPDATE. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a anunţat că poliţistul "problematic" a fost reţinut pentru 24 de ore.

* * *

Poliţistul din Râmnicu Sărat, devenit celebru în presă după ce s-a dus la prostituate îmbrăcat în hainele oficiale, drogat, şi a vrut să plece fără să plătească, ajunge din nou în lumina reflectoarelor. De data aceasta, tânărul a provocat un accident rutier şi a refuzat şi testarea alcoolemiei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a transmis că incidentul rutier a avut loc vineri noapte, 14 ianuarie, pe un drum judeţean, în localitatea Topliceni.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce conducea pe direcţia Râmnicu Sărat către Buda, un şofer în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu două autovehicule, staţionate. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale", reiese din comunicatul IPJ Buzău.

În contextul în care existau suspiciuni că şoferul s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii care au intervenit la faţa locului au solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă s-au lovit de refuzul colegului lor. Asta l-a costat pe bărbat un nou dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Ce a mai "combinat" agentul în urmă cu câteva zile

Reamintim că acelaşi agent de poliţie era deja cercetat disciplinar şi s-a ales cu un dosar penal după ce s-a dus, drogat, şi îmbrăcat în uniforma de serviciu la prostituate, însoţit de un alt tânăr de 19 ani care pretindea că este şi el poliţist.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru Digi24, că cei doi au vrut să plece fără să plătească, iar femeia i-a reclamat la 112. Mai mult, şi-a chemat în ajutor doi prieteni, iar între cei patru bărbaţi s-a iscat un scandal.

Când au intervenit, colegii poliţistului l-au şi testat, iar rezultatele au arătat că agentul consumase droguri.

Poliţistul de 36 de ani s-a ales cu dosar penal şi se fac cercetări pentru uzurparea de calităţi oficiale.