Politician AUR cere "reeducarea" tinerilor USR-PLUS care au studiat în străinătate

Ovidiu Hurduzeu
Ovidiu Hurduzeu

Ovidiu Hurduzeu, fost candidat la Senat din partea AUR organizaţia Ilfov, susţine, într-o postare pe Facebook, că tinerii politicieni de la USR-PLUS care au studiat în străinătate ar trebui să fie "reeducaţi" căci aceştia se întorc "schilodiţi sufleteşte de instituţiile mondialiste".

Hurduzeu dă şi un exemplu de politician care ar trebui trimis la reeducare, respectiv tânărul deputat USR Filip Havârneanu.

"Dacă aruncaţi o privire la CV-urile tinerilor useriştiplus care au ajuns în parlament veţi constata că majoritatea au fost şcoliţi prin străinătate în programe de îndoctrinare globalistă şi anti-naţională cum ar fi programul Erasmus. Aceşti indivizi ar trebui reeducaţi odată cu întoarcerea lor în ţară.

De exemplu, tânărul Filip Havârneanu chiar ar merita să urmeze un program intensiv de dezideologizare într-o mânăstire cu post şi lecturi temeinice din Pateric. Fiind profesor certificat al statului California, cunosc foarte bine traumele pe care le lasă educaţia progresist-globalistă. Nu mai putem tolera ca tinerii noştri plecaţi la studii să fie schilodiţi sufleţeşte de instituţiile mondialiste. Trebuie să-i vindecăm", a scris Hurduzeu pe pagina de socializare, potrivit Aktual24.ro.