Politician AUR cere "reeducarea" tinerilor USR-PLUS care au studiat în străinătate

Ovidiu Hurduzeu
Ovidiu Hurduzeu

Ovidiu Hurduzeu, fost candidat la Senat din partea AUR organizaţia Ilfov, susţine, într-o postare pe Facebook, că tinerii politicieni de la USR-PLUS care au studiat în străinătate ar trebui să fie "reeducaţi" căci aceştia se întorc "schilodiţi sufleteşte de instituţiile mondialiste".

Hurduzeu dă şi un exemplu de politician care ar trebui trimis la reeducare, respectiv tânărul deputat USR Filip Havârneanu.

"Dacă aruncaţi o privire la CV-urile tinerilor useriştiplus care au ajuns în parlament veţi constata că majoritatea au fost şcoliţi prin străinătate în programe de îndoctrinare globalistă şi anti-naţională cum ar fi programul Erasmus. Aceşti indivizi ar trebui reeducaţi odată cu întoarcerea lor în ţară.

De exemplu, tânărul Filip Havârneanu chiar ar merita să urmeze un program intensiv de dezideologizare într-o mânăstire cu post şi lecturi temeinice din Pateric. Fiind profesor certificat al statului California, cunosc foarte bine traumele pe care le lasă educaţia progresist-globalistă. Nu mai putem tolera ca tinerii noştri plecaţi la studii să fie schilodiţi sufleţeşte de instituţiile mondialiste. Trebuie să-i vindecăm", a scris Hurduzeu pe pagina de socializare, potrivit Aktual24.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne