Petroşani: Trei morţi într-un incendiu provocat într-un apartament

În urma unui incendiu izbucnit duminică seară în apartamentul lor din municipiul Petroşani, au murit trei persoane - două femei şi un bărbat. Din primele informaţii reiese că focul ar fi fost provocat de una dintre victime.
Pompier in timpul misiunii. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)
Liviu Şerbănescu
10.09.2012

UPDATE

Victimele sunt un poliţist local de aproximativ 25 de ani, mama lui şi bunica acestuia.

Din primele investigaţii, rezultă că focul a fost provocat de una dintre victime.

Locatarii blocului au fost evacuaţi până la eliminarea oricărui risc care ar putea apărea în urma incendiului.

***

În urma unui incendiu care a izbucnit duminică seară în apartamentul lor din municipiul Petroşani, au murit trei persoane - două femei şi un bărbat. Din primele informaţii reiese că focul ar fi fost provocat de una dintre victime.

Cele trei victime au fost găsite moarte în apartamentul în care locuiau, situat la etajul întâi al unui bloc din cartierul Dimitrov din Petroşani.

Incendiul a fost anunţat la 112 de către vecini, care au simţit fum şi au văzut flăcări ieşind pe sub uşa apartamentului victimelor.

La faţa locului au ajuns de urgenţă echipaje de pompieri care au constatat că uşa de acces în apartament era blocată de un corp de mobilă, iar în locuinţă au fost descoperite două focare de incendiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor