Pesediştii, îndemnaţi să se revolte. Implicarea OLAF în cazul Dragnea, similară cu cea a DEA în cazul Escobar

Cea mai mare ticăloşie a oamenilor "Cartelului de la Teldrum" este să pună semnul egal între Dragnea şi PSD, a acuzat fostul prim-ministru Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Apariţia OLAF în dosarul "Teldrum" reprezintă în mod clar începutul sfârşitului pentru Liviu Dragnea şi "Cartelul" pe care îl conduce încă din 2001, dar membrii şi liderii PSD care nu au fost încă definitiv corupţi şi compromişi au o mare şansă să elibereze Partidul de sub dominaţia acestui "grup infracţional organizat" înainte de o catastrofă socială şi economică ca în 2009 pe care să o decontăm cu toţii, a scris marţi, pe pagina sa de socializare, fostul premier Victor Ponta.

Fostul şef PSD a prezentat o serie de concluzii după ziua de luni când rivalul său a fost pus sub urmărire penală:

1. Implicarea Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) în dosarul "TELDRUM" este esenţială şi schimbă total datele problemei - în cazul lui Pablo Escobar (modelul de viaţă al lui Liviu Dragnea) acesta a controlat ani buni conducerea politică a ţării sale dar şi justiţia prin corupţie, ameninţări şi violenţă / când în scenă a apărut o instituţie externă - DEA (Agenţia Americană Antidrog) Cartelul lui Escobar s-a prăbuşit în mod catastrofal /

2. În ticăloşia (sau paranoia) sa Liviu Dragnea a afirmat că eu sau alţii l-am denunţat la DNA / acum se dovedeşte că la baza dosarului penal se află sesizarea OLAF cu toate documentele necesare făcută în 2016/ sigur că nu mai aştept scuze de la un şef de "grup infracţional organizat" / dar membrii şi votanţii PSD care mi-au fost alături atâţia ani şi care încă mă mai respecta pot acum să fie liniştiţi - tot ce a spus Dragnea despre mine sunt minciuni ordinare.

3. Cât timp Dragnea se lupta doar cu fosta lui prietenă “Codruţa” Kovesi bătălia era mai simplă - sunt foarte mulţi oameni de bună credinţă care îi consideră pe amândoi la fel de dictatori, abuzivi şi nocivi pentru societate / OLAF este însă o instituţie mult deasupra bătăliilor "dâmboviţene" şi niciun om normal la cap nu poate susţine în mod serios că OLAF se implică în politică internă a vreunei ţări europene.

4. La fel ca în cazul lui Pablo Escobar care controla şi era protejat de politicieni, poliţişti şi magistraţi, jurnalişti şi oameni din toate instituţiile naţionale şi la "TelDrum" totul era protejat - acum însă Dragnea se luptă cu o instituţie OLAF pe care nici nu o controlează, nici nu o poate şantaja sau infiltra / din acest motiv reacţia sa miorlăită şi confuză de ieri : Don Livio e mort de frică şi nu ştie ce să facă acum/ protecţia de care s-a bucurat "Cartelul de la Teldrum" timp de aproape 15 ani din partea instituţiilor Statului Român ar trebui să ridice însă mari semne de întrebare celor care susţin din convingere lupta anticorupţie, nu e aşa?

5. Un om politic european acuzat de OLAF de fraudă este complet mort din punct de vedere politic / Liviu Dragnea va rămâne din această zi doar cu vizitele "costisitoare" făcute în Israel (pozele pe bani grei de prin restaurantele din Washington vor fi şi mai rare şi mai scumpe până vor dispărea de tot) / problema este că PSD a dispărut din politica europeană şi plăteşte preţul pentru faptele lui Dragnea.

Ca să explicăm şi întâlnirea de ieri după DNA cu Ambasadorul Klemm : a avut ca obiect această ultimă monedă de schimb a lui Dragnea - Muzeul Holocaustului din România ( o iniţiativă f bună dar confiscată temporar de Dragnea care spera ca în acest fel să "negocieze cu americanii" - o iluzie pe care o avea şi Escobar, la fel de ignorant în ce priveşte sistemul instituţional din SUA)!

6. Ieri în faţa DNA au venit puţini pesedişti adevăraţi / dacă vă uitaţi cu atenţia erau chiar oamenii "Cartelului" în frunte cu "vicele" Paul Stănescu / dacă procuroarea i-ar fi poftit înăuntru pe cei de afară şi îi întreba câte contracte cu Teldrum au semnat în ultimii 10 ani trebuia să îi reţină pe loc.

7. Problema este că "TelDrum" a produs bani pentru Liderii “Cartelului” şi pentru familiile lor - iar nota de plată este achitată de PSD / vedeţi că Dragnea bagă în faţa Partidul cum spunea Escobar că DEA din America vrea răul locuitorilor din Columbia nu să oprească traficul de droguri /

PSD a obţinut în Decembrie 2016 o mare victorie electorală prin sprijinul şi speranţa a milioane de români că va aplica politici sociale şi economice de dezvoltare a ţării la fel ca în 2012-2015 / a primit în schimb în 2017 crize politice, măsuri economice dezastruoase, Euro la cel mai mare nivel istoric, amânări şi minciuni în care salariile cresc şi scad în acelaşi timp.

Milioanele de euro pe care OLAF spune că Dragnea şi Teldrum le-au deturnat au ajuns la el şi acoliţii săi nu la votanţii PSD / la fel şi Lacul Belina care nu a ajuns la locuitorii judeţului Teleorman ci la Dragnea / la fel ca funcţiile din Guvern sau din Curtea de Conturi unde nu pesediştii ci oamenii "Cartelului" au fost promovaţi ca să îl apere pe Dragnea de probleme.

Cea mai mare ticăloşie a oamenilor "Cartelului de la Teldrum" este să pună semnul egal între Dragnea şi PSD / eu sunt revoltat de această minciună şi voi lupta cu toate puterile contra sa.

8. Cei care luptă zi de zi la televizor contra "Sistemului" ştiu bine că Dragnea este veriga slabă a acestei lupte şi principala piedică în adoptarea unor legi care să oprească abuzurile şi persecuţiile politice / timp de un an Dragnea a avut toată puterea şi nu a făcut decât să îşi negocieze cu Sistemul propria lui protecţie şi propriile dosare (dacă nu intervenea OLAF şi acum el era foarte bine) / cât timp Dragnea va fi Preşedinte al Camerei Deputaţilor “Legile Justiţiei” nu vor putea fi adoptate iar adversarii au cel mai simplu şi clar argument: "Dragnea schimbă legile nu ca să îndrepte lucrurile ci ca să scape el şi Teldrum"!

Concluzia lui Ponta

"Stimaţi colegi din PSDALDE sau din opinia publică - cât timp Dragnea este şeful Camerei Deputaţilor "Sistemul" cu care voi spuneţi că vă luptaţi va rămâne la fel de puternic şi chiar întărit - poate tocmai din acest motiv trebuie să rămână Dragnea acolo? Poate cel mai bun contracandidat al PSD pentru Iohannis în 2019 este tocmai Dragnea?

Poate dezastrul economic şi bugetar pe care Dragnea îl impune Guvernului are ca scop tocmai ca PSD să fie bătut drastic în următoarele alegeri? Să vă răspundeţi în gând la aceste întrebări şi după aceasta să ne vedem cu bine la vot în Parlament."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne