Percheziţii în Sinteşti: 30 persoane suspecte de ultraj şi evaziune fiscală

Poliţişti
Poliţişti (Epoch Times România)
Flori Mladin
14.11.2013

Poliţiştii fac joi 25 de percheziţii în comuna ilfoveană Sinteşti, fiind luate în vizor 30 de persoane suspectate de ultraj şi evaziune fiscală, conform Poliţiei Române. După percheziţiile respective, suspecţii vor fi duşi la audieri la sediul Poliţiei Ilfov.

"Sunt vizate 30 de persoane, o parte dintre acestea fiind suspectate de săvârşirea de infracţiuni de natură judiciară (ultraj), iar o parte de infracţiuni de natura economică(evaziune fiscală). În paralel se acţionează şi pentru prevenirea furturilor de energie electrică", se transmite într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Razia este de amploare, la percheziţii participând 200 de poliţişti ilfoveni de la investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi ordine publică, precum şi jandarmi.

În ziua de 23 septembrie, mai multe persoane din Sinteşti, având asupra lor arme albe, i-au atacat pe poliţiştii şi jandarmii care au oprit cu focuri de armă un camion cu fier vechi.

Atunci când poliţiştii îl audiau pe şofer şi au verificat documentele de transport, o altă persoană aflată în camion a trecut la volan încercând să fugă. Jandarmii au tras mai multe focuri de armă spre anvelope pentru a opri camionul. În acel moment, localnici din Sinteşti au ieşit din curţi, atacându-i pe poliţişti.

În urma incidentului, şapte persoane au fost duse la audieri, fiind cercetate pentru ultraj.

Zece echipaje de poliţie şi jandarmi au intervenit pentru a restabili ordinea la Sinteşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor