Pe cine susţine Ponta la şefia PDL

Victor Ponta.
Victor Ponta. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

După ce Elena Udrea a scris pe Facebook că USL îl susţine pe Vasile Blaga la funcţia de preşedinte al PDL, premierul Ponta a afirmat că este de altă părere.

"Iată, să nu daţi o ştire că e o ruptură în USL - cine îl susţine pe Blaga, cine pe Udrea. Blaga nu există. Avea nevoie de o poziţie, aşa, care să ne critice toată ziua. Elena Udrea reprezintă într-adevăr PDL şi pe Traian Băsescu. Domnul Blaga nu reprezintă pe nimeni, decât un trecut pe care, recunosc, şi eu vreau să-l uităm", a declarat Ponta.

Premierul a afirmat că el personal, ca şi preşedintele Traian Băsescu, o susţine pe Udrea.

Liderul PDL Elena Udrea, care candidează la şefia partidului, a scris pe Facebook, că 22 de milioane de români ştiu că USL, Antena 3 şi Dan Voiculescu îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL. "Întrebarea este: de ce?", s-a întrebat Udrea.

"Văd că Dan Voiculescu a dat drumul, în cunoscutul său stil, unei noi campanii de presă împotriva mea după ce mi-am anunţat candidatura la şefia PDL. Materiale precum cel referitor la primarii sunaţi pentru a fi mituiţi în scopul susţinerii mele la Convenţia Naţională reprezintă măgării de presă specifice trustului lui Voiculescu, fiind lucruri cu care mă confrunt la modul cel mai concret de vreo 8 ani de zile. Ca să-l parafrazez pe şeful partidului, Felix, Antena3 şi USL să nu se mai obosească - ştiu 22 de milioane de români ca îl vor pe Vasile Blaga preşedinte al PDL. Întrebarea este: de ce?", a scris Elena Udrea.