Pasagerul mort în urma prăbuşirii paramotorului la Comana este chitaristul trupei The Rock

Fotografie încărcată de Nik Baydin pe Facebook
Fotografie încărcată de Nik Baydin pe Facebook (Facebook)

Pasagerul care şi-a pierdut viaţa în urma prăbuşirii unui paramotor în lacul din Parcul Comana este Nik Baydin, cetăţean rus rezident în Bucureşti, chitarist al trupei The Rock, o formaţie tribut AC/DC.

Baydin nu a mai putut fi salvat duminică de echipajul SMURD care a ajuns la locul accidentului şi a încercat să îl resusciteze, relatează news.ro. Decesul a fost declarat la mai bine de o oră de la prăbuşirea paramotorului pilotat de şeful Aerodromului Comana, Marian Cojocaru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, decesul lui Baydin a fost declarat duminică, la ora 18.18, după ce echipajul medical a încercat mai bine de o oră să îl resusciteze.

Nik Baydin, în vârstă de 34 de ani, era chitaristul trupei The Rock, o formaţie cunoscută pentru acurateţea cu care interpretează piesele celor de la AC/DC. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, chitaristul şi-a schimbat fotografia de copertă a paginii sale de Facebook cu o imagine alb-negru în care se vede conturul unei chitare, relatează sursa citată.

În ceea ce-l priveşte pe pilotul paramotorului, acesta este în stare gravă, în spital, însă nu din cauza traumatismelor, ci pentru că apa i-a ajuns în plămâni.