Parlamentul a reluat dezbaterile referitoare la bugetul de stat pe 2013

Şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, dezbateri asupra Proiectului Legii Bugetului de Stat pe anul 2013
Şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, dezbateri asupra Proiectului Legii Bugetului de Stat pe anul 2013 (Epoch Times România)

Parlamentarii s-au reunit miercuri, pentru a doua zi consecutiv, pentru a dezbate proiectul bugetului de stat pe 2013, numărul lor fiind ceva mai mic decât în ziua precedentă - 435 faţă de 462 din totalul de 587 de aleşi.

Dezbaterile de miercuri sunt conduse de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, în timp ce ieri a fost rândul lui Crin Antonescu, preşedintele Senatului.

Discuţiile ar fi trebuit să înceapă la ora 9, dar au fost amânate cu o oră din cauză că mulţi parlamentari au întârziat. Probleme au fost şi cu prezenţa în sală a miniştrilor ale căror bugete se discutat, iar Zgonea a decis să nu se mai respecte ordinea în care bugetele figurează în proiect. Astfel, s-a hotărât să se ţină cont în primul rând de miniştrii prezenţi.

Dezbaterile pe proiectul de buget sunt programate să se încheie în această seară, după care urmează ca legea să fie supusă la vot şi apoi trimisă spre promulgare preşedintelui Băsescu.