Papahagi: Traian Băsescu şi Alina Gorghiu nu au înţeles nimic din mesajul transmis la vot

Congresul Partidului Mişcarea Populară, 7 iunie 2014, Palatul Parlamentului. În imagine, Adrian Papahagi
Congresul Partidului Mişcarea Populară, 7 iunie 2014, Palatul Parlamentului. În imagine, Adrian Papahagi (Epoch Times România)

Adrian Papahagi, membru fondator al PMP care ulterior a demisionat din partid, a remarcat că, în ciuda mesajului clar exprimat de români prin votul de la prezidenţiale, există politicieni precum Alina Gorghiu şi Traian Băsescu care pur si simplu nu ţin cont de schimbările pe care le cer oamenii.

"Predare de mandat exemplară şi emoţionantă pe alocuri. Discursuri demne, europene. În paralel, pleosc cu bâta-n baltă: Alina Gorghiu, prima ieşire publică la Antena 3, în care-l atacă pe Băsescu şi-l apără pe Badea; Traian Băsescu, prima acţiune de simplu cetăţean: prânz cu Udrea, Marin Anton etc", a precizat Papahagi.

"Oamenii ăştia n-au înţeles nimic din mesajul pe care li l-am transmis în 16 noiembrie? E greu să înţelegi că Antena 3 nu e televiziune, ci organ de propagandă şi dezinformare care nu trebuie legitimat, ci lăsat să se dezintegreze (dar d.ră Gorghiu era pe aceleaşi baricade cu ei, nu cu noi în iulie 2012)? E greu să înţelegi că Elena Udrea şi Marin Anton reprezintă tipul de politician de care poporul (ajutat de DNA) vrea să scape definitiv?", se întreabă acesta.