Paleologu: Conducerea PNL, lamentabilă. Mă aştept la un tsunami de revoltă şi furie a alegătorilor

"Mă aştept la un tsunami de revoltă şi furie a alegătorilor de dreapta împotriva acestei conduceri lamentabile" - Theodor Paleologu
Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Epoch Times România)

Conducerea PNL este principalul vinovat pentru dezastrul alegerii Gabrielei Firea în funcţia de primar general. Dacă PNL vrea să mai aibă o şansă de a conta, toată conducerea partidului trebuie să plece, a declarat deputatul PNL Theodor Paleologu.

"Conducerea PNL este principalul vinovat pentru dezastrul alegerii Gabrielei Firea în funcţia de primar general. Mă aştept la un tsunami de revoltă şi furie a alegătorilor de dreapta împotriva acestei conduceri lamentabile. Alina Gorghiu şi Cezar Preda au avut chiar neruşinarea de a spune că Nicuşor Dan e complicele şi iepuraşul PSD-ului. Declaraţiile lor apar acum drept ceea ce sînt: neruşinate imbecilităţi.

Dacă PNL vrea să mai aibă o şansă de a conta, conducerea partidului trebuie să plece. Toată. Şi nici unul dintre autorii acestei ruşinoase - şi meritate - înfrîngeri nu mai are ce căuta la toamnă pe listele electorale din Bucureşti. Prezenţa lor pe liste ar fi încă o insultă la adresa bucureştenilor", a declarat deputatul PNL.

În contextul în care, în urma înfrângerii suferite, Cătălin Predoiu şi-a pus pe masă mandatul de preşedinte al PNL Bucureşti, în presă a apărut informaţia că în locul lui va veni Cristian Buşoi. Vestea nu îi surâde deloc lui Theodor Paleologul.

"Cristian Buşoi este unul dintre autorii dezastrului. Venirea lui la conducerea organizaţiei PNL Bucureşti ar fi sinucidere curată. La fel şi Teodor Atanasiu, una dintre cele mai detestate figuri din partid. Iar erijarea Andreei Vass în reformator al partidului este de-a dreptul grotescă. Tocmai gîndindu-mă la ei printre alţii, am spus că toată conducerea PNL trebuie să plece", a subliniat Paleologu.