(P) Cele mai bune jocuri VR, care revoluţionează lumea

Jocuri VR.
Jocuri VR. (Libra WebCorp)

Jocurile VR sunt încă relativ noi şi nu am ajuns să vedem şi să înţelegem potenţialul lor complet. Există multe jocuri VR revoluţionare.

Realitatea virtuală schimbă viaţa în multe direcţii, aşa cum o ştim mulţi dintre noi. În fiecare zi sunt făcute inovaţii VR care îi ajută pe oameni să se antreneze în diverse moduri şi să se extindă pe tărâmul creativităţii. Realitatea virtuală poate face mai mult decât alte tehnologii. Îşi cufundă jucătorii în lumi şi medii noi.

Birdly este unul dintre cele mai ciudate jocuri de pe această listă a jocurilor în variantă VR. Oferă o abordare diferită a realităţii virtuale, care creează pentru jucători o experienţă de neimaginat. Aceasta le permite să intre în rolul unei păsări cu ajutorul a diverse tehnologii de realitate augmentată. Birdly este ceva ce oamenii nu au experimentat niciodată înainte şi face parte din elementele de bază ale viitorului. Acest joc deschide o uşă pentru jocurile de simulare. Pe măsură ce viaţa progresează, vor fi create mai multe simulatoare de tip vieţuitoare, iar posibilităţile a ceea ce va fi făcut şi învăţat vor porni de la ele.

Pe lângă jocuri direct create în versiunea VR, există şi categoria celor care pot fi experimentate în acest mod, ca următor nivel după transferul lor de succes în universul online. Cele mai populare din această categorie sunt pokerul şi şahul. Accesarea PokerStars VR este o experienţă online completă, în primul rând pentru că este vorba despre un joc de poker bine realizat, care le permite chiar şi începătorilor să înţeleagă valoarea şi clasamentul mâinilor de poker - o abilitate esenţială pentru construirea unei strategii câştigătoare. Jocul oferă jucătorilor şansa de a progresa într-un mediu cu presiune scăzută, ceea ce este util pentru un joc care necesită imersiune, iar toată distracţia pokerului real se combină cu grafica şi designul de ultimă oră. Tehnologia din spatele VR a schimbat şi acest joc de cărţi şi noua versiune demonstrează că de acum înainte vor fi doar paşi înainte şi nimic altceva.

Chess Ultra VR este unul dintre jocurile de şah proeminente care au apărut în realitatea virtuală, dar este văzut şi ca o experienţă de învăţare. Pe lângă faptul că este un joc de şah virtual foarte fluid şi atrăgător din punct de vedere vizual, oferă 10 niveluri diferite de inteligenţă artificială pentru a juca. Oamenii interesaţi să avanseze în tainele şahului tind să oscileze între a învăţa elementele de bază şi a concura într-o manieră constructivă, exact ca în cadrul unui turneu - un astfel de joc scufundă jucătorul într-o progresie realistă, treptată, prin niveluri de dificultate. Astfel, el experimentează fiecare aspect al unui joc de şah, câştigă încredere şi acceptă noi provocări atunci când se simte pregătit.

Dance Central VR hrăneşte impulsul uman natural de a dansa. Există multe jocuri în acest gen, dar combinaţia sa cu tărâmul realităţii virtuale îl face mai interesant decât concurenţii de pe piaţă. Dansul este o parte importantă a culturii umane. Să-l trăieşti prin intermediul unor jocuri este ceva valoros. Jocul reprezintă, de asemenea, o oportunitate de antrenament acasă, aşa că ajută oamenii să continue să fie activi chiar şi într-o lume virtuală. Mişcările pe care le învaţă jucătorii sunt transferabile în lumea reală, creându-se astfel entuziasmul de a învăţa o nouă abilitate.

Labryinth-VR este un joc care poate face mult bine pentru pacienţii cu Alzheimer. Creatorii săi au salvat nenumărate date în back-end, care arată că a reuşit să îmbunătăţească memoria în rândul adulţilor. Aceste teste au arătat ceea ce multe teste de medicamente pentru Alzheimer nu au reuşit să facă. Labryinth-VR îi provoacă pe jucători să treacă prin 48 de cartiere fictive diferite, care cresc în dimensiune şi dificultate. În aceste cartiere, ei trebuie să îndeplinească diferite sarcini. Cercetările făcute asupra acestui joc arată că poate creşte memoria de lungă durată.

Realitate virtuală.
Realitate virtuală. (Libra WebCorp)

Happy Valley este unul dintre numeroasele jocuri pe care o companie numită Real Systems le dezvoltă. Jocul îşi propune să ajute oamenii care au nevoie de reabilitare fizică şi cognitivă. Abilitatea de a combina realitatea virtuală şi terapia fizică este o privelişte frumoasă de privit. Jucătorii trebuie să realizeze o multitudine de lucruri, cum ar fi construirea de clădiri şi să afle mai mult despre propriii strămoşi. În plus, oferă o mică evadare de la impactul pe care îl are reabilitarea asupra minţii şi corpului, în timp ce ajută oamenii să-şi recapete diferite funcţionalităţi.

Supernatural este o experienţă VR care se concentrează pe a face oamenii să se mişte din confortul casei lor. Lucrul minunat despre acest joc este că are antrenori care îi ajută pe jucători în diferite niveluri ale călătoriei lor de fitness. Există diferite tipuri de antrenamente şi videoclipurile sunt mereu actualizate şi adăugate. Acest lucru transformă jocul în ceva superfluu, care poate ţine evidenţa jucătorilor. Le oferă în mod constant experienţe noi şi face antrenamentul mai plăcut.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură