(P) Ai încredere în oferta unui producător de dezinfectanţi profesionali! Iată de ce!

Pandemia de coronavirus declanşată în urmă cu mai mult de un an a schimbat total vieţile oamenilor şi modul în care aceştia desfăşoară multe activităţi de ordin personal şi profesional. Odată cu creşterea numărului de persoane infectate, foarte multe afaceri şi instituţii au oprit activitatea de la sediu, alegând să favorizeze programe de tip “work from home” pentru a limita riscul de răspândire a virusului în cadrul echipei de lucru.
Dezinfectanti
Dezinfectanti (Epoch Times România)

Cu toate acestea, unele afaceri şi instituţii sunt esenţiale pentru bunul mers al societăţii, motiv pentru care acestea nu-şi pot opri sau schimba în mod decisiv activitatea. Astfel, multe fabrici din domeniul alimentar, de exemplu, au făcut modificări în programul de lucru pentru a reduce cât mai mult riscurile de infectare în rândul personalului. Distanţarea socială, însă, nu este suficientă pentru a elimina riscul de transmitere a virusului Covid-19 într-un anumit mediu, motiv pentru care trebuie luate măsuri suplimentare de protecţie.

În medii precum fabricile care produc bunuri esenţiale sau instituţiile sanitare, riscurile de transmitere sunt destul de mari. Astfel, metodele clasice de prevenţie, precum spălarea frecventă a mâinilor cu apă şi săpun şi distanţarea socială, trebuie completate şi cu folosirea unor produse de dezinfectare dedicate, cu eficienţă sporită.

Astfel, trebuie să ştii că un producator dezinfectanti autorizat îţi poate pune la dispoziţie produse şi substanţe de calitate superioară. În acest caz, calitatea se traduce prin eficienţa cu care substanţele elimină riscurile de transmitere a agenţilor patogeni de la o persoană la alta în mod direct sau prin intermediul suprafeţelor.

Dezinfectanti
Dezinfectanti (Epoch Times România)

În lupta împotriva microorganismelor periculoase, precum bacteriile şi virusurile, acţiunea unei substanţe dezvoltate şi testate de un producător dezinfectanţi autorizat se va dovedi decisivă. Alege să reduci riscul de contaminare folosind cu încredere substanţele de dezinfectare din oferta dezinfectanti.ro!

Acest producător dezinfectanţi autohton este avizat de autorităţile competente din ţară şi din străinătate, întrucât eficienţa produselor de dezinfectare este garantată în urma celor mai riguroase testări disponibile în prezent. Astfel, gama întreagă de produse de dezinfectare este dedicată asigurării unui nivel optim de igienă şi protecţie în orice mediu.

Acest producător dezinfectanţi cuprinde în ofertă, pe lângă soluţiile de dezinfectare a mâinilor şi a suprafeţelor, şi produse speciale dedicate curăţeniei (detergenţi speciali, degresanţi şi altele).

De ce să ai încredere în produsele unui producător dezinfectanţi profesionali?

Cel mai important aspect este că eficienţa dezinfectanţilor produşi şi comercializaţi de dezinfectanti.ro este confirmată de laboratoarele de specialitate din ţară şi din străinătate. În plus, proprietăţile acestor produse, precum şi preţul avantajos le recomandă în orice mediu, fie acesta casnic, comercial sau industrial.

Substanţele regăsite în oferta marelui producător autohton de dezinfectanţi profesionali pot funcţiona atât în condiţii de curăţenie, cât şi de murdărie. Mai mult decât atât, parfumul plăcut de portocale şi ambalajele practice facilitează folosirea acestor produse de dezinfectare în orice situaţie.

În catalogul acestui producător dezinfectanţi se regăsesc atât produse concepute pentru uz personal, precum dezinfectanţi pentru mâini de tip lichid sau gel portabili (pe care îi poţi folosi acasă, în maşină sau după ce ai făcut cumpărăturile), precum şi dezinfectanţi în ambalaje de tip bag-în-box, cu robinet încorporat, ideali pentru mediile tranzitate de mai multe persoane. De asemenea, poţi opta şi pentru rezerve în ambalaje de 5 litri, perfect potrivite pentru spaţiile comerciale, industriale, clinici şi multe altele!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură