OZN albastru văzut în Olanda

OZN-ul filmat în Olanda
OZN-ul filmat în Olanda (youtube.com)

Un bărbat a filmat un obiect zburător neidentificat de culoare albastră care survola Olanda.

Filmarea făcută de un locuitor al oraşului Maassluis, la sud de Haga, arată un obiect albastru care a plutit în aer timp de câteva minute.

Open Minds TV raportează că Dick Smits filma, de fapt, o barcă de pe canal când a reperat obiectul misterios.

A folosit transfocalizatorul camerei şi a filmat OZN-ul, care are aparenţa unei farfurii zburătoare clasice, cu partea de jos curbată şi cea de deasupra sub formă de dom.

Smits a declarat pentru Rijnmond TV că nu ştia ce este acel obiect şi că nu era nimeni care să-l revendice.

În mod asemănător, în decembrie 2013, martori multipli din Devon au raportat observarea mai multor astfel de obiecte neidentificate, iar un fotograf chiar a făcut fotografii unui obiect misterios care zbura deasupra fermei de vânt Fullabrook.

Rob Tibbles de la publicaţia North Devon Journal a surprins pe cameră un OZN oval de culoare gri. Tibbles a fotografiat obiectul neintenţionat, camera sa fiind îndreptată înspre ferma de vânt situată între Barnstaple şi Ilfracombe.

Conform Daily Mail, şi alţi locuitori ai sud-vestului Olandei au declarat vederea obiectelor misterioase din cer după publicarea imaginilor lui Tibble.

Matt Naughton, din Devon, a afirmat: "în timp ce conduceam spre Torrington joi seara, am văzut lumini strălucitoare ciudate pe cer, iar în maşină erau flash-uri albastre. Foarte înfiorător!"

Erica Whiteley a raportat că soţul ei a văzut ceva neobişnuit deasupra Fullabrook-ului: "A văzut un obiect luminos ciudat pe cer, vineri seara, pe la ora 5, privind dinspre Swimbridge spre Barnstaple în direcţia turbinelor eoliene."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură