Orban se dezlănţuie la adresa Antenei 3: Televiziunea de casă a PSD, o fabrică zilnică de ură şi otravă

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban, liderul noului partid Forţa Dreptei, se plânge că este linşat de Antena 3, post pe care îl cataloghează drept "televiziunea de casă a PSD".

"M-am liniştit. Antena3 şi-a revenit. După ce m-au tocat ani de zile, după ce au fost talibani pro Cîţu în competiţia internă din PNL, mă lăsaseră în pace de câteva săptămâni. Dar şi-au revenit. De câteva seri am devenit iar ţinta lor favorită. Televiziunea de casă a PSD a fost un timp năucă, după formarea monstruoasei coaliţii. Cum să îl mai atace pe Iohannis, care este tătucul guvernului PSD-PNL?", a declarat Ludovic Orban.

Liderul politic a atras atenţia că Antena 3 nu mai putea să îl atace nici pe premierul Ciucă, atât timp cât generalul este acum aliat cu PSD.

"Fabrica zilnică de ură şi otravă nu prea mai avea împotriva cui să aţâţe câinii războiului. Dar, în cele din urmă, a fost identificat inamicul public numărul 1. Orice se întâmplă rău, pandemie, creşterea facturilor, diagnosticul lor este limpede: Orban este de vină. Nu-i nimic. Eu sunt liniştit pentru că ştiu că adevărul iese tot timpul la suprafaţă. Pentru că am încredere că naivii care se mai lasă manipulaţi de propaganda A3 sunt din ce în ce mai puţini. Şi pentru că ştiu că un om de dreapta are şanse mai mari de succes atunci când este supus linşajului mediatic practicat de televiziunea varanului", a adăugat Ludovic Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne