Orban: Creşterea pierderilor TAROM ar trebui să-i fie imputată cui l-a numit!

Creşterea pierderilor TAROM de la 6,5 la 28 de milioane de euro ar trebui să-i fie imputată ministrului Transporturilor, susţine Ludovic Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Creşterea pierderilor TAROM ar trebui să-i fie imputată ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, a opinat luni liderul PNL, Ludovic Orban, în opinia căruia problema nu este demiterea şefului companiei aeriene, ci responsabilitatea politică a celui ce l-a numit în funcţie.

"Ar trebui să i se impute celui care l-a numit pe acest director creşterea pierderilor la TAROM la 28 de milioane de euro, atât sunt pierderile pe primele şase luni ale anului comparativ cu pierderile pe primele şase luni ale anului 2016 când au avut în jur de 6,5 milioane de euro. Ar trebui să se impute celui care l-a numit această sumă.

Problema nu este demiterea sau demisia acestui director, problema este responsabilitatea politică şi de altă natură a celui şi a celor care l-au numit pe acest individ în funcţie, mai ales după contraperformanţele pe care le-a înregistrat la societăţile, tot de stat, tot căpuşate, pe care el le-a condus, respectiv SNLO şi Electrica Serv", a declarat Orban, citat de Agerpres, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Declaraţiile lui Orban au fost făcute în contextul în care presa a relatat luni că directorul general al TAROM, Eugen Davidoiu, şi-a dat demisia din funcţie, gestul său fiind precedat de discuţii "contondente" între premierul Tudose şi ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, cel de al doilea mergând până la Dragnea pentru a-i cere să intervină, potrivit unor surse politice citate de Hotnews.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne