Orban: Cred că până şi copiii ştiu în Teleorman că Tel Drum este al lui Dragnea

Până şi copiii ştiu în Teleorman că Tel Drum este al lui Liviu Dragnea, acesta este secretul lui Polichinelle, este vaca de muls a PSD, a remarcat liderul liberalilor Ludovic Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se simte cu musca pe căciulă după ancheta jurnaliştilor de la RISE Project legată de afacerile sale cu Tel Drum, a atras atenţia duminică seară, în faţa presei, liderul PNL Ludovic Orban.

"Sunt câteva concluzii pe care le-am tras. Prima concluzie este că Dragnea se simte cu musca pe căciulă. A doua concluzie pe care am tras-o este că actualul partid de guvernământ este în stare să folosească orice instituţie a statului pentru a pune botniţă presei libere, pentru că nu poate să-mi spună nimeni că este o întâmplare, o coincidenţă, controlul efectuat de ANAF la Rise Project exact în ziua în care trebuiau să facă dezvăluiri despre afacerile şefului PSD.

De altfel, se şi ştie că atât Grindeanu, cât şi Tudose (fostul şi actualul premier — n.r.) au încercat să îl schimbe pe şeful ANAF şi nu au reuşit, pentru că a fost ţinut în funcţie de Dragnea. Eu vă spun că nu sunt numai dezvăluiri, eu cred că până şi copiii ştiu în Teleorman, că Tel Drum este al lui Dragnea, acesta este secretul lui Polichinelle, şi că, de fapt, este vaca de muls a PSD. Acum, sigur, trebuie probe", a declarat Orban, citat de Agerpres.

În ceea ce priveşte noile măsuri anunţate de PSD în programul de guvernare, preşedintele PNL a opinat că "o mobilizare generală a opiniei publice" este în măsură să le contracareze în mod eficient.

"O mobilizare generală a opiniei publice, care deja se simte, nu numai mediul de afaceri, şi orice om care are cât de cât... Cu siguranţă, dacă există o mobilizare generală, după părerea mea nu vor adopta aceste măsuri. De altfel, vedeţi că deja au început să apară ezitări în declaraţiile publice ale liderilor. Sigur, nu înseamnă că au renunţat, pentru că ei au deja de plătit o notă de plată pentru măsurile pe care le-au luat - legea salarizării în sectorul public, creşterea punctului de pensie la 1.000 lei. Deja sunt nişte note de plată care trebuie plătite şi nu au de unde, pentru că se vede din economia reală care este răspunsul la toată demagogia lor populistă", a precizat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne