Orban: Am aflat pe cine vrea să pună Dragnea preşedinte la ANRE. Nu o să vă vină să credeţi

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Nu o să vă vină să credeţi pe cine vrea liderul PSD Liviu Dragnea să numească în funcţia de preşedinte la Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie, a scris joi, pe pagina sa de socializare, şeful PNL Ludovic Orban.

"Am aflat astăzi (pe surse) pe cine vrea să pună Dragnea preşedinte la ANRE. Nu o să vă vină să credeţi, aşa cum nici mie nu mi-a venit să cred. Aspirantul la funcţia de reglementator şef al pieţei de energie nu este nimeni altul decât Pandele [primarul din Voluntari, soţul Gabrielei Firea - n.r.]. Mă gândesc, totuşi, că nu o să îndrăznească să ducă această nebunie la bun sfârşit", a declarat Orban.

Pe de altă parte, liderul PNL a opinat că, "dacă stăm strâmb şi gândim drept, ţinând cont de faptul că doamna Pandele are gânduri de mărire, face ceva sens".

"O să îi trebuiască ceva parale în campanie şi, cum de la Bucureşti, din praful şi pulberea care o să rămână după ea, nu prea are ce culege, nu este exclus ca pandelizarea sectorului energiei să aibă ca scop principal asigurarea "strictului necesar" pentru finanţarea campaniei", a adăugat Orban.