Oprescu, reţinut pentru luare de mită. PMP: Trebuie să demisioneze imediat. Corupţia pare să nu aibă sfârşit

Eugen Tomac, preşedinte PMP
Eugen Tomac, preşedinte PMP (Epoch Times România)

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, trebuie să demisioneze "imediat" ca urmare a scandalului de corupţie în care este implicat, a solicitat duminică, în cadrul unui comunicat de presă, Partidul Mişcarea Populară.

"Corupţia la nivel înalt pare să nu aibă sfârşit în România. Bucureşti, capitala României, este şi ea afectată de corupţie, la cel mai înalt nivel. Chiar Primarul General al capitalei, posibil candidat la un nou mandat din partea PSD, a fost reţinut de către procurorii DNA, fiind prins în flagrant delict de luare de mită", transmite PMP.

Potrivit comunicatului citat, rezonanţa internă şi externă a acestui caz fără precedent, chiar şi pentru o ţară recunoscută pentru o administraţie profund coruptă, îl obligă pe Sorin Oprescu să demisioneze imediat din funcţia de Primar General, înainte de a aduce un prejudiciu de imagine uriaş bucureştenilor.

"Reţinerea primarului general confirmă reflexele de mână lungă care au dominat clasa politică de tranziţie. Primarul USL, Sorin Oprescu, a fost atât de sigur pe el încât a avut impresia că poate face orice cu resursele Bucureştiului.

E tot mai clar că ghilotina DNA este hotărâtă să smulgă din rădăcini acest reflex ticălos al tranziţiei. Un primar trebuie să răspundă doar în faţa comunităţii care l-a ales, nu în faţa unor grupuri de interese care îl transformă în slugă", a declarat Eugen Tomac, preşedintele PMP.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prins în flagrant, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce lua mită 25.000 de euro iar întreaga operaţiune a fost filmată. Pentu mai multe detalii despre acuzaţiile care îl vizează pe edil intraţi aici

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne