Olguţa Vasilescu i-a furat lui Ponta toată organizaţia din Craiova în frunte cu preşedintele său

(Facebook)
Andrei Popescu
28.11.2020

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, vineri, că organizaţia Pro România Craiova, inclusiv preşedintele acesteia, a intrat în tabăra PSD Craiova, pretinzând că aceştia nu au făcut mutarea pentru a obţine funcţii ci, dintr-un motiv mult mai nobil, şi anume realizarea de proiecte.

Organizaţia Pro România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, se alătură, începând de azi PSD Craiova.

Nu vin pentru funcţii, vin pentru proiecte! Am fost de acord să preiau proiectele susţinute de Pro Romania Craiova în campania electorală de la alegerile locale, considerând că şi cetăţenii care au votat acest partid au dreptul să fie reprezentaţi, chiar dacă partidul votat de ei nu a atins pragul pentru a accede în Consiliul Local Municipal.

Proiecte precum spitalul de pediatrie, transportul şcolar, smart şi green city se vor afla pe agenda mea în următorii patru ani. Ca preşedinte PSD Craiova le urez bun venit în echipă şi mult succes!”, a susţinut Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook, postând fotografia de mai sus alături de liderii organizaţia Pro România Craiova.

Primăriţa PSD a susţine că sunt peste 400 de membri Pro România din respectiva organizaţie care şi-au depus adeziunea la PSD "şi acest lucru nu poate decât să ne bucure extraordinar de mult"."

Remarcile social-democratei vin în contextul în care PSD a fost aspru criticat în spaţiul public şi politic pentru nefinalizarea sau nedemararea proiectelor promise. De exemplu, în urmă cu patru ani, guvernarea social-democrată a promis înfiinţarea a opt spitale regionale până în 2020, lucru care nu s-a mai materializat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor