Octavian Ţîcu, către moldovenii de pretutindeni:Votaţi blocul ACUM, altfel nu veţi mai avea la ce reveni acasă

„Susţineţi peste tot candidaţii blocului opoziţiei şi nu daţi niciun vot altor partide, deoarece acestea vor fi voturi pentru regimul oligarhic”, afirmă Octavian Ţîcu.
Octavian Ţîcu, fost membru al Partidului Popular European din Moldova
Octavian Ţîcu, fost membru al Partidului Popular European din Moldova (facebook.com)

Istoricul şi politicianul Octavian Ţîcu consideră că cetăţenii Republicii Moldova trebuie să coalizeze toate forţele anti-oligarhice în jurul Blocului ACUM, ceea ce va duce la stigmatizarea complicilor guvernării actuale şi ai oligarhiei.

„Nu avem timp de jucat de-a unioniştii, stataliştii sau europeniştii, toate sunt o iluzie cât nu demontăm acest regim. Uniţi-vă în sate şi oraşe, susţineţi peste tot candidaţii blocului de opoziţie şi nu daţi niciun vot altor partide, ele vor fi un vot pentru regimul oligarhic”, scrie istoricul pe pagina sa de Facebook.

Octavian Ţîcu a ţinut să adreseze un apel şi celor din diasporă, îndemnându-i să susţină Blocul ACUM acolo unde se află, dacă nu pot reveni acasă, „dar eu pledez pentru revenirea voastră acasă”.

„Astfel veţi putea contribui la mobilizarea vecinilor şi a oamenilor din comunitate, veţi putea asigura un vot masiv, dar cel mai important, pe 25 februarie vom putea sta împreună sute de mii în PMAN pentru ca regimul să nu ne fure din nou votul. Cu o astfel de prezenţă în centrul oraşului regimul nu va îndrăzni, altfel va fi răsturnat violent”, a adăugat expertul.

În concluzie, Octavian Ţîcu solicită studenţilor şi cetăţenilor moldoveni din România să vină acasă în ziua alegerilor contribuind la mobilizarea semenilor. „Sunteţi o armată de zeci de mii, nu staţi acolo liniştiţi că lucrurile se vor rezolva de la sine. Prezenţa şi votul vostru sunt mai importante aici decât în România, pentru că altfel după 24 februarie nu veţi mai avea la ce reveni acasă. Iar noi nu vom avea pentru ce să mai rămânem.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe