Oana Bogdan revine: De la renunţarea la proprietate şi trai în grupuri, la un model bazat pe creşterea stării de bine

Oana Bogdan
Oana Bogdan (Oana Bogdan / Facebook)

Oana Maria Bogdan, lider al PLUS intrat în prim planul atenţiei publice după o postare în care a vorbit despre ”renunţarea la proprietate” şi traiul în grupuri în loc de cupluri, afirmă, pe pagina sa de socializare, că programul PLUS este construit pe ”un model bazat pe creşterea stării de bine a oamenilor mai degrabă decât pe productivitate şi creştere economică”.

"Azi e #ZiuaMediului. Da, fiecare dintre noi trebuie să aibă grijă de mediul înconjurător, dar rolul cel mai important îl joacă politicul. Vestea proastă e că ne confruntăm cu o criză de sistem: modelul bazat pe creştere economică infinită pe o planetă cu resurse finite şi-a atins limita. Vestea bună ☺️ e că un model bazat pe creşterea stării de bine a oamenilor mai degrabă decât pe productivitate şi creştere economică (ce deseori nu se reflectă în calitatea vieţii) este posibil, dar doar dacă există#voinţă #politică.

Programul politic al PLUS este construit în sensul acesta.
Dar mai vorbim noi despre asta... Ziua mediului ar trebui să fie în fiecare zi..”, transmite Oana Bogdan.

Comentariile nu s-au lăsat aşteptate:

"Dragă Oana-Maria, te rog frumos fie să ieşi din politică, fie să te dezici de cele scrise mai sus, din următoarele motive:

1. Alianţa USR-PLUS a promis un program de dreapta, motiv pentru care v-am şi votat, iar dvs. veniţi aici cu idei populiste, de stânga.
2. Starea de bine a oamenilor poate creşte prin prisma creşterii productivităţii sau a narcoticelor consumate, eventual a alcoolului. Cum prima variantă o negaţi, înţeleg că PLUS optează pt a doua variantă.
3. Aţi păcălit o ţară întreaga în nici o săptămână de la alegeri, iar rezultatele le veţi vedea curând. Rugaţi-vă să prindeţi pragul.
4. Prin atitudinea populistă manifestată de la alegeri încoace nu arătaţi decât că sunteţi o clonă a PSD, chiar dacă nu asta intenţionaţi", scrie Gabi, care nu primeşte niciun răspuns de la Oana Bogdan.

"Tov. Oana, cum măsurăm "starea de bine" a românilor. Băgăm cartelă?", întreabă Andrei. Nici el nu primeşte vreun răspuns.

"Capitalismul poluează; socialismul e prietenos cu natura; cei care se uită la serialul Cernobâl ştiu cât de bine au grijă socialiştii de mediul înconjurător!", intervine, ironic, Virgil.

"Ok. Vindeţi firma de arhitectură din Belgia şi donaţi toţi banii pt mamele singure şi sărace din România. Hai. Socialism! Să vă văd!!", îi transmite Keith Oanei Bogdan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne