“O şansă copiilor de la ţară”: Spectacol caritabil în sprijinul micuţilor din Dâmboviţa

(photos.com)

Cei care doresc să-i ajute pe copiii defavorizaţi de la ţară pot participa pe 17 februarie la spectacolul caritabil “Rhythm of a chance”, organizat în clubul Why Not din Bucureşti, de la ora 18.00.

“Am început să ajutăm copiii săraci în urmă cu doi ani şi avem câte patru cazuri de care ne ocupăm în fiecare lună. Le-am dus îmbrăcăminte, rechizite, jucării, i-am ajutat pe părinţi să-şi alimenteze casele cu energie electrică. Ne ocupăm mai ales de copiii din judeţul Dâmboviţa, localitatea Brezoaiele, care învaţă şi care nu au posibilităţi materiale. Avem o echipă de liceeni olimpici din Bucureşti care participă la acţiunile noastre ca voluntari şi ne ajută să împărţim ajutoarele, fac meditaţii cu copiii etc.”, a declarat, pentru Epoch Times, Silviu Ionescu, manager de proiect.

În cadrul campaniilor organizate până acum au fost strânse cantităţi importante de ajutoare care au fost duse apoi copiilor. Donaţiile au venit, în cea mai mare parte, de la persoane fizice şi de la români plecaţi în SUA, Canada şi Belgia, a precizat Silviu Ionescu.

“Ne ocupăm de 40 de copii din judeţul Dâmboviţa, iar pentru ei organizăm şi concertul de duminică. La intrare se vor strânge donaţii. Ne mai pregătim, în această perioadă, pentru a realiza noi echipe de voluntari, pentru a-i înlocui pe cei care se află în clasa a XII-a şi au de învăţat. Copiilor fără posibilităţi materiale le oferim burse în valoare de 200 de lei lunar”, a afirmat Silviu Ionescu.

Spectacolul cu scop caritabil “Rhythm of a chance” va dura trei ore şi va cuprinde mai multe show-uri ale formaţiei Overdrive şi trupei de streetdance supersonic, iar elevi talentaţi descoperiţi prin programul “Pun pariu pe talent!” îşi vor prezenta aptitudinile.

“Vom transpune paşi de balet pe muzică dubstep, vom asculta cât de bine se acompaniază un nai cu muzica beatbox şi vom cânta piese consacrate împreună cu publicul. Avem multe momente deosebite trecute pe desfăşurător şi vă garantăm surprize plăcute şi memorabile. Totodată, la eveniment vor fi prezenţi şi copiii ajutaţi de campania “O şansă copiilor de la ţară”, astfel încât fiecare persoană să înţeleagă cât de importante şi relevante sunt aceste acte caritabile pentru micuţii amărâţi, născuţi prin sate uitate de lume”, au informat organizatorii.

Organizatorul spectacolului este Asociaţia Română a Profesioniştilor din Mass-Media, care a încheiat un contract de parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) pentru dezvoltarea proiectului “O şansă copiilor de la ţară”. Din grupul de voluntari fac parte elevi din liceele: „Gh. Lazăr”, „Tudor Vladimirescu”, „I.L. Caragiale”, „Iulia Haşdeu”, „A.I.Cuza” şi „Mihai Viteazu”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură