O parlamentară israeliană a aruncat cu apă într-un rival politic

Epoch Times România
10.01.2012

O parlamentară israeliană de dreapta a fost suspendată marţi din activitate pentru o lună, după ce a aruncat un pahar cu apă într-un rival politic arabo-israelian.

Anastasia Michaeli, din facţiunea ultranaţionalistă Israel Beiteinu, a fost somată la comisia de etică, după ce s-a depus o plângere oficială din partea lui Ghaled Majadele, din Partidul Laburist, precum şi din partea preşedintelui Parlamentului.

Majadele vorbea în cursul unei şedinţe în comisia de educaţie când a fost întrerupt de Michaeli. El i-a spus să tacă şi a continuat să vorbească.

Michaeli şi-a strâns actele şi părea să iasă din sală, dar s-a întors, a luat o sticlă cu apă de pe masă, a umplut un pahar şi l-a aruncat în faţa lui Majadele.

Michaeli, 36 ani, a mai fost mustrată de Parlament, după ce a încercat să întrerupă brutal un discurs al lui Hanin Zoabi, legislator arabo-israelian care a participat la Flotila pentru Gaza din 2010.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor