Nume noi pe listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, la colegiile din Capitală

Partidele pregătesc listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru colegiile din Capitală intrând în cursa multe nume noi.
Parlamentul României (Mihut Savu / Epoch Times)
Epoch Times România
05.10.2012

Partidele pregătesc listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru colegiile din Capitală intrând în cursa multe nume noi.

Cu cele mai multe nume noi pe listele pentru Bucureşti vin cei de la Alianţa România Dreaptă (ARD). De exemplu, pentru un colegiu de deputat în sectorul 3, în cursa pentru alegeri este Mariana Singureanu, preşedinta organizaţiei oamenilor de afaceri PDL sector 3, care a fost susţinută de Sulfina Barbu şi în anul 2009 pentru funcţia de europarlamentar.

Constantin Cerbulescu, fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, este înscris şi el pentru un mandat de senator tot în sectorul 3.

În această categorie se mai înscriu şi Mircea Raicu, un fost viceprimar, în prezent consilier PDL în Consiliul General al Primăriei Capitalei, Cristina Trăilă, fosta şefa a ANRMAP, apropiată a Elenei Udrea şi câteva nume care ne sunt cunoscute din legislaturile anterioare – Cornelia Cazacu şi cea pe care toată lumea o ştie drept "ciocu mic", după o remarcă pe care a făcut-o acum câţiva ani, Anca Constantinescu.

Din partea USL avem de asemenea nume noi. Pe lista liberalilor candidează actualul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, o altă supriză fiind şi Honorius Prigoană şi conservatorul Dumitru Pelican, preferat de conducerea la vârf a partidului în defavoarea lui Călin Popescu Tăriceanu. Pe listele USL se află şi Mircea Geoană, care revine în Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor