Noul ministru al Dezvoltării Sevil Shhaideh, fina lui Dragnea şi a lui Nicuşor Constantinescu

Condamnat la un an cu suspendare în dosarul Referendumul, Liviu Dragnea a decis să renunţe la funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale în favoarea secretarul de stat Sevil Shhaideh.
Sevil Shhaideh (ziarulprofit.ro)
Andrei Pricopie
20.05.2015

Condamnat la un an cu suspendare în dosarul Referendumul, Liviu Dragnea a decis să renunţe la funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în favoarea secretarul de stat Sevil Shhaideh.

Propunerea i-a fost prezentată preşedintelui Klaus Iohannis, noul ministru urmând să depună jurământul miercuri la ora 16:30. Liviu Dragnea a declarat că înlocuirea sa cu Sevil Shhaideh a fost acceptat şi de comisarul european pe Dezvoltare, Corina Creţu.

Publicaţia Gândul titrează că Sevil Shhaideh a fost director al Direcţiei Proiecte din Consiliul Judeţean Constanţa, fiind susţinută în administraţia centrală de PSD Constanţa. De altfel, Shhaideh este fina preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, titular a numeroase dosare penale.

Surse din PSD au declarat pentru publicaţia citată că Shhaideh este şi fina lui Liviu Dragnea, având două perechi de naşi. Shhaideh a devenit secretar de stat la Dezvoltare din primul guvern Ponta, în mai 2012.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor