Nicolau: TVR dă afară 1.000 de angajaţi, dar nu vor pleca amantele, soţiile şi puturoşii

Televiziunea Română.
Televiziunea Română. (Epoch Times România)

La audierile din Comisiile parlamentare de cultură de miercuri, Valentin Nicolau, membru în CA al TVR, a declarat că TVR concediază 1.000 de persoane pe criterii neştiute de nimeni şi nu vor pleca amantele, soţiile şi cei puturoşi, care au pile.

"Se vor da afară 1.000 de angajaţi pe criterii neştiute de nimeni, cu 2-3 săptămâni înainte de alegeri. Nu vor pleca cei mai răi, puturoşi, cei care nu au pile, nu vor pleca amantele, soţiile, nu vor pleca cei care au certificate medicale", a spus Nicolau.

El a criticat "Programul de redresare economică a TVR", împotriva căruia a şi votat în cadrul CA.

Totodată, Nicolau a susţinut că această soluţie este una de politizare şi va avea efecte dezastruoase asupra viitorului instituţiei.

"Nu am dubii că TVR are nevoie de restructurare profundă. Calea pe care am luat-o e una greşită. TVR e un pacient bolnav care are nevoie de tratament urgent. E ca un om supraponderal care are misiunea de a alerga repede şi eficient, dar trebuie slăbit şi eficientizat. Planul acesta taie un picior şi o mână obezului şi e mult mai slab şi apt de a alerga", a precizat Nicolau.

De asemenea, el a mai spus că, de ani de zile, în TVR există o cantitate enormă de "nemuncă", precum şi o inechitate salarială imensă, el apreciind că lipsa de contracte de management a dus la performanţa redusă a instituţiie, în condiţiile în care standardele de calitate nu mai există.

Valentin Nicolau este membru în CA al TVR din partea angajaţilor instituţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne