Năsui: Ministrul Economiei este fie un pion al mafiei, fie prostit de funcţionarii din minister

Claudiu Năsui
Claudiu Năsui (Facebook / ClaudiuNasuiUSR)

Fostul ministru USR al Economiei Claudiu Năsui lansează critici dure la adresa actualului ministru, Florin Spătaru (PSD), susţinând că acesta e fie un pion al mafiei, fie "prostit" de funcţionarii din minister.

Nemulţumit că Spătaru l-a acuzat că a lăsat degringolada în minister, Năsui mai susţine că noul ministru a acomodat trucarea concursurilor de ocupare a mai multor funcţii de conducere şi a redeschis toate robinetele de scurs bani publici către grupurile de interese care trăiesc pe banii statului prin Ministerul Economiei.

Redăm postarea lui Năsui

Noul ministru al economiei probabil că nu mai poate să facă faţă la toate cererile de sinecuri pe care le primeşte şi, în proces, dă vina pe mine pentru „degringolada” găsită.

Domnul Spătaru este fie un pion al mafiei care căpuşează banii publici de 32 de ani de zile, fie prostit de funcţionarii din minister, unii care lucrează acolo din 1977.

Ministerul economiei poate să funcţioneze chiar mai bine şi cu jumătate din angajaţii de partid pe care îi are acum. Dar prioritatea PSD-PNL nu este să decăpuşeze, dimpotrivă.

N-am putut să nu observ în schimb că, de când a fost numit acolo, domnul Spătaru a acomodat trucarea concursurilor de ocupare a mai multor funcţii de conducere şi a redeschis toate robinetele de scurs bani publici către grupurile de interese care trăiesc pe banii statului prin ministerul economiei.

Mai ţineţi minte când am anunţat public cine vor fi câştigătorii aşa ziselor „concursuri” pe care le organizează ministerul, de fapt concursuri fraudate şi făcute cu dedicaţie? (https://cutt.ly/ConcursuriTrucate

Ei bine ce să vezi, chiar ei au câştigat acele concursuri. Fantastic! Nu sunt clarvăzător, doar este totul cusut cu aţă albă.

Încă ceva. Ministrul Spătaru nu doar că nu taie din posturi, aşa cum începusem eu, dar a încercat împotriva oricărei recomandări, să crească prin OUG numărul de posturi din minister cu încă 30%.

Atunci când auziţi PSD-PNL că ne spun că „nu sunt bani”. Să ştiţi că ei se referă că nu sunt bani pentru noi. Pentru ei şi grupurile de interese din jurul lor sunt bani.

PS: înainte să fim îndepărtaţi de premierul Cîţu de la guvernare, pusesem pe circuit o hotărâre de guvern prin care posturile din ministerul economiei erau reduse cu 30%, iar posturile de conducere în sine cu 40%. Ce scandal a ieşit atunci!", scrie, pe Facebook, Năsui.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne